Kick & Thai

U Opatiji održana 14. Fight Night priredba u kickboxingu, Brcković prekidom svladao Priskića

U opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković održana je tradicionalna 14. kickboksačka priredba koju ste mogli uživo gledati na YouTube kanalu CroRing.

Uoči Opatija Fight Night 14 eventa nekoliko je boraca otkazalo nastup, pa su se organizatori našli u malim problemima.

– Zahvaljujući prijateljski klubovima riječkom Mega centru, Svetom Mateju Viškovo, prijateljima iz Tigra Karlovac i Labina odradili smo priredbi i bilo je sjajno. Imalo smo tri prava meča i tri sparinga – zadovoljno je istaknuo predsjednik OFC-a i glavni trener Mladen Kranjčec, a njegovu cijelu izjavu možete pogledati u videu:

Predsjednik OFC-a i glavni trener Mladen Kranjčec

U glavnom programu priredbe Matija Brcković je prekidom u drugoj rundi pobijedio Iana Priskića, koji je predao zbog ozljede ramena.

Ostala dva meča odlučena su jednoglasnim odlukama sudaca (3:0), Leon Devčić je bio bolji od Mateja Medveda, a Roko Benić je nadjačao Nevena Stojanovića.

U javnim sparing borbama nastupili su Ivan Polić – Luka Markić, Mineo Jelovac – Eman Pozderović i Sanel Halačević – Mate Mohorović.

Sve borbe bile su dogovorene na tri runde po dvije minute.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button