MMA

Fabricio Werdum: Jon Jones je budući UFC-ov teškaški prvak

Brazilski MMA borac Fabricio Werdum priprema se za svoju prvu borbu u PFL promociji. Nekadašnji UFC-ov prvak i jedan od najuspješniji teškaša u povijesti slobodne borbe komentirao je obračun Alistaira Overeema i Aleksandra Volkova.

Obojica su bili Werdumovi suparnici, a njihova borba predvodit će UFC Fight Night priredbu koja će se ovog vikenda održati u Las Vegasu.

– Overeem može svakog nokautirati, a dovoljno je iskusan da kontrolira distancu. Vjerujem da je to loš trenutak za Volkova – kazao je Fabricio Werdum, a onda je iznio i svoje razmišljanje od dvoboju između Kamare Usmana i Gilberta Burnsa:

– Baš se čudim što je Usman toliko puta odgađao borbu. Nitko mi nije pričao o njihovom sparingu. Kladio bih se da se Kamaru nečega boji, jer to nije htio, a Gilbert je želio borbu. Burns će osvojiti pojas ‘submissionom’.

Ove godine u apsolutnoj kategoriji trebao bi debitirati poluteškaški UFC-ov prvak Jon Jones.

– Jones je budući UFC-ov teškaški prvak. Osvojim li PFL-ov teškaški Grand Prix bilo bi sjajno boriti se s njim u super meču koji bi organizirale dvije promocije. U toj borbi mogao bih ga prisilio na predaju, budem li u formi kao protiv Gustafsson – podvukao je Fabricio Werdum.

Odgovori

Back to top button