MMA

McGregor se javio nakon nokauta protiv Poiriera: Zaslužio sam da me tako izudara

Conor McGregor nedavno je prvu put u karijeri izgubio nokautom. Irski borac je na UFC 257 priredbi u Abu Dhabiju poražen u drugoj rundi protiv Amerikanca Dustina Poiriera. Bivši dvostruki UFC-ov prvak objasnio razlog poraza od Diamonda, te istaknuo pogreške koje su dovele do takvog ishoda meča. Neprestano razmišlja o mogućem boksačkom okršaju protiv Mannyja Pacquiaoa.

‘Trilogija s Poirierom može biti uzbudljiva. Moram bolje razumjeti ‘leg kickove’, pa ću se vratiti i ponovno zabavljati u kavezu. U meču sam bio u drugoj brzini, a prošao sam dosad najbolje pripreme. Bio sam sjajno pripremljen. Nakon hrvačkih zahvata, te razmjena u klinču, moji su udarci i dalje bili snažni.

Prvi put ni nije trebao stolac između rundi, ali sam ga definitivno trebao nakon svega. Na pravom sam putu. Bez obzira na poraz pravilno napredujem.

Ponovno sam uživao u poznatom UFC-ovom oktogonu. Do te borbe imao sam samo 40 sekundi u tri godine. Uglavnom sam boksački odradio meč. A poraz se dogodilo jer sam izabrao tu borbu i protivnika kao nešto što prethodi boksačkom meču s Pacmanom.

Zaslužio sam da mi izudara noge zbog takvog razmišljanja. To nije sport kojim se treba poigravati. Pored toga, moji udarci su bili oštri i imao sam potpunu kontrolu. No, ‘leg kickovi’ su se nakupljali, udario me 18 puta, a posljednji me ozlijedio.

Stradao je peronealni živac. Fascinantno! Po prvi sam puta to doživio. Tada je uslijedio strahovit posljednji nalet mog protivnika. Skidam mu kapu. Diamond je odradio dobru borbu.

Svaki od nas je pobijedio po jednom, a trilogija je tu da odredi konačnog pobjednika. Uzbuđen sam. Nije to trilogija koju sam očekivao, ali to se očito trebalo dogoditi. Oduvijek je to tako’, napisao je u svojoj objavi Conor McGregor.

Odgovori

Back to top button