MMA

El Cucuy odgovorio kritičarima: Nije gotovo, još ne odustajem. Za mene je to samo novi početak

Tony Ferguson (25-6) prolazi kroz teško razdoblje u karijeri. El Cucuy je nakon 12 pobjeda u nizu izgubio posljednje tri borbe u UFC-u. Prije godinu dana je tehničkim nokautom izgubio protiv Justina Gaethjea, a onda ga je u prosincu jednoglasnom odlukom sudaca svladao Charles Oliveira.

Prošlog vikenda na UFC 262 priredbi u Houstonu od Fergusona je bio bolji Beneil Dariush, koji je dominirao tijekom cijele borbe. I taj je meč Tony izgubio jednoglasnom odlukom.

Je li donedavna UFC-ova zvijezda počela gubiti sjaj? Neki su mu preporučili kako bi trebao razmisliti o mirovini, ali El Cucuy tvrdi kako se to neće dogoditi tako skoro.

‘Nije gotovo, još ne odustajem. Za mene je to samo novi početak. Umiroviti i priuštiti mir šu*cima’, napisao je Tony Ferguson na Instagramu i dodao:

‘To se u mojoj smijeni neće dogoditi. Sad sam ljutit’.

U objavi je dodao snimku fantastičnih akcija iz nekoliko svojih borbi i tako podsjetio kritičare na svoje svjetlije trenutke u karijeri. No koliko je još kredita ostalo 37-godišnjem MMA borcu.

– Vrijeme nas sve stiže – kazao je nedavno UFC-ov predsjednik Dana White koji bi, s obzirom na El Cucuyjevu popularnost, mogao dobiti još neku priliku.

Odgovori

Back to top button