Kick & Thai

Plazibat ima poruku za borce koji sljedećeg vikenda u pulskoj Areni nastupaju na Prvenstvu Hrvatske

Ove subote će pulska Arena ugostiti najbolje hrvatske borce u tajlandskom boksu. Državno prvenstvo održat će se u konkurenciji juniora, mlađih seniora i seniora, a očekuje se više od sto prijava. Na prvenstvu će biti 70-ak borbi, a zasad je predviđeno da se natjecanje održi bez gledatelja. No bude li se epidemiološka situacija popravila možda Stožer civilne zaštite dopusti gledateljima ulazak u Arenu. Ulaz će tada biti besplatan.

Predsjednik saveza Mario Franić je istaknuo sjajnu suradnju sa Savezom tajlandskog boksa Istarske županije i vodstvom Grada Pule, koje je dopustilo da se natjecanje održi u Areni.

Hrvatski kickboksač Antonio Plazibat je u video porukom podržao natjecatelje, kojima će borbe u jedinstvenom ambijentu biti posebne i nezaboravne.

– Pružam veliku podršku Hrvatskom Muay Thai savezu i priredbi u Puli. Sretno svim borcima, želim im što bolje borbe i da nema ozljeda. Dobro se zabavite. Velika podrška od nas – poručio je Antonio Plazibat, koji se trenutačno priprema u Nizozemskoj, a dobrim željama pridružio se i njegov trener Mike Passenier.

Odgovori

Back to top button