MMA

Diego Sanchez: Ne želim uzvraćati na optužbe kojima me se želi isprovocirati

Nakon što je UFC raskinuo ugovor s Diegom Sanchezom, američki MMA borac je prekinuo suradnju s kontroverznim trenerom i menadžerom Joshuom Fabijom. Pobjednik prve sezone Ultimate Fightera najavio je kako će javno otkriti sve što se događalo u posljednje vrijeme.

Fabio je nakon prekida s Diegom u svojim izjavama stalno vrijeđao Sancheza koji niti jednom nije uzvratio. Bivši UFC-ov borac odlučio javiti na posve miran način objavom na društvenim mrežama.

‘Ovo je poruka obitelji i svim prijateljima, fanovima i cijeloj MMA zajednici. Hvala vam na neprestanoj ljubavi i podršci kroz ovo izazovno razdoblje. Cijenim sve koji su stali u moju obranu. Hvala svima koji su osjećajno pristupili cijeloj situaciji. Ispričavam se onima na koje je sve negativno djelovalo’ napisao je Diego Sanchez u svojoj objavi i dodao:

‘Ne želim ništa komentirati i uzvraćati na optužbe kojima me se želi isprovocirati. Vjera me naučila da jednako volim susjeda i neprijatelja. Spomenut ću Josha i Rebeccu visoko u molitvi. Molitvom koja će im pomoći da pronađu mir.
A Josh i Rebbeca su Fabia i njegova najbliža suradnica.

Nedavno je UFC-ov šef Dana White pokazao koliko cijeni borce koji je u njegovoj promociji vio 16 godina.

– To će uvijek biti Diegova kuća, on je dio povijesti naše organizacije. Uvijek ćemo ga poštovati jer je mnogo učinio za UFC i Ultimate Fighter. Volim Diega Sancheza i uvijek će mi biti drag – kazao je Dana White, a više o tome pročitajte OVDJE.

Odgovori

Back to top button