MMA

White kaže kako će Sanchez uvijek biti dio UFC-a: To je njegova kuća

Diego Sanchez (30-13) je tjedan dana uoči oproštajne borbe protiv Donalda Cerronea dobio otkaz u UFC-u. Najjača MMA organizacija je s pobjednikom prve sezone Ultimate Fightera raskinula ugovor najviše zbog postupaka njegovog trenera Joshue Fabije.

Američki borac se nekoliko tjedana kasnije razišao s kontroverznim trenerom, a sada se javio i UFC-ov šef Dana White, te ponudio pomoć Sanchezu koji je u promociji bio 16 godina.

– Diego me može nazvati kad god hoće, kao i bilo tko od tih boraca iz prve sezone Ultimate Fightera. Prije nekoliko godina imao sam nesuglasice s Joshem Koscheckom, ali da me nazove ja bih s njim razgovarao. Ako me bilo tko od tih momaka treba uvijek ću im se javiti – kazao je Dana White i dodao:

– To će uvijek biti Diegova kuća, on je dio povijesti naše organizacije. Uvijek ćemo ga poštovati jer je mnogo učinio za UFC i Ultimate Fighter. Volim Diega Sancheza i uvijek će mi biti drag, a ako me treba, neka nazove.

White je pokazao koliko cijeni borce koji su sudjelovali u showu, ali nema namjeru Sanchezu organizirati oproštajan meč.

– Mogao je imati oproštajnu borbu, ali mi ne bi bilo drago da ga vidim kako se nastavlja boriti. Želi li s time nastaviti, a ja ga pustim, vjerojatno bi završio negdje drugdje. Htio je još jednu borbu i dopustio sam mu, ali onda se sve raspalo – zaključio je Dana White.

Odgovori

Back to top button