Boks

Vitezovi Zagreb u premijernom nastupu u ligi bore se protiv Radnika iz Bijeljine

Vitezovi Zagreb u subotu u 20 sati Zagrebačkom boksačkom centru boksat će meč 1. kola u B skupini Regionalne lige protiv Radnika iz Bijeljine. Službeno vaganje i predstavljanje boksača bit će u petak u hotelu Diplomat (Buzin), piše na službenoj stranici HBS-a.

Izbornik Dorijan Čalić odredio je sastav Vitezova Zagreb, a boksače prijavljene za meč poslao je i Radnik Bijeljina. Prema tim popisima, raspored borbi izgledat će ovako:

VITEZOVI ZAGREB – RADNIK BIJELJINA

56 kg Filip Kolak – Alen Rahimić
60 kg Diego Mamić – Nikola Ivković
64 kg Filip Poturović – Marko Dmitrović
69 kg Filip Kolar – Sebastijan Šaćiri
75 kg Gabrijel Veočić – Dejan Dašić
81 kg Leo Cvetković – Borislav Gligorić (ili Leo Cvitanović)
91 kg Toni Filipi – Tadija Nikolovski
+91kg Luka Pratljačić – Zlatko Selimović (ili Miloš Veletić)

MLAĐI SENIORI:

75 kg Antonio Grabić – Rasim Selimović
69 kg Petar Krešimir Knežević – Uroš Činglić

U vodstvu Radnika Bijeljine dolaze: Milenko Tomić, Trifun Dašić, Zoran Čingelić, Stefan Hubert, Branislav Stevanović i Lazar Avakumović.

Svaki meč ukupno ima deset borbi za bodovanje – osam u seniorskoj kategoriji (od 56 kg do +91 kg), te u dvije mlađeseniorske kategorije, a svaka pobjeda nosi dva boda. U 1. kolu B skupine Crvena zvezda je u Beogradu pobijedila Maribor sa 16:4.

Nakon šest kola po dvokružnom sustavu (mečevi kod kuće i u gostima), slijedi doigravanje s četiri najbolje ekipe (dvije prvoplasirane iz svake skupine). U A skupini u 1. kolu postignuti su rezultati: SKOPLJE Vardar – Loznica 6:14, SARAJEVO Željezničar – Podgorica 14:6.

Odgovori

Back to top button