MMA

Daniel Cormier žali što je Stipe Miočić zasad otpao iz kombinacija u borbi za pojas prvaka

Nakon što je Francis Ngannou ispao iz svih UFC-ovih kombinacija i ostao bez pojasa prvaka teške kategorije, najveća svjetska MMA organizacija odlučila je dogovoriti meč za naslov između Jona Jonesa i Ciryla Ganea.

Borba za naslov u kraljevskoj diviziji održat će se 4. ožujka na UFC 285 priredbi u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Mnogi su komentirali odluku promocije, a među njima je i Daniel Cormier.

Bivši dvostruki prvak, a danas UFC-ov komentator ističe kako će Jonesu biti mnogo teže protiv Ganea nego što bi to bilo s Ngannouom.

– Ciryl Gane po stilu borbe ne odgovara Jonu Jonesu, bit će mu težak protivnik. Žao mi je što je Francis Ngannou otišao, ali drago mi je da Jones dolazi u tešku kategoriju i da će se boriti protiv Ganea. Ne znam zašto je Stipe Miočić otpao u kombinacijama u borbi za pojas prvaka, baš mi je žao – rekao je Daniel Cormier i dodatno objasnio što se događalo s prvakom:

– Koliko sam shvatio, sve se učinilo kako bi dogovorili nastavak suradnje s Ngannouom, no svi su resursi bili iscrpljeni. Dogovor nije bio moguć, jer on ima neke svoje planove što želi raditi i koliko vrijedi.

A Stipe Miočić je porukom na Twitteru oduševio navijače. Prvo je pozdravio meč za naslov između Jonesa i Ganea, a potom je poručio kako u srpnju čeka pobjednika.

Tom je porukom nagovijestio kao želi dobiti novu priliku boriti se za naslov prvaka UFC-ove teške kategorije.

Odgovori

Back to top button