MMA

Dana White želi za ljeto organizirati novi okršaj između McGregora i Poiriera

Conor McGregor je nedavno izjavio kako bi vrlo rado imao uzvratni okršaj protiv Dustina Poiriera od koja je 24. siječnja na UFC 257 priredbi izgubio nokautom. Najjača MMA organizacija sljedećih bi tjedana mogla raditi na organizaciji revanša i tako zaključili trilogiju. Šef UFC-a Dana White potvrdio kako želi organizirati još jedan meč između Poiriera i McGregor, koji bi se dogodio ovog ljeta.

– Dustin je na prvom mjestu izazivača, a Conor je šesti. Kada imate dvojicu boraca koja su u takvoj poziciji i kada obojica žele trilogiju – onda idete u tom smjeru. Njihovu borbu vjerojatno ćemo pokušati dogovoriti za ljeto – istaknuo je Dana White i dodao:

– Pogledate li način na koji se Conor borio, one ‘kickove‘ koje je primao u noge i njegov gard, potpuno je podcijenio Dustina. Ne želim podcijeniti Poiriera, ali kada se pojavite u super jahti i kada živite na visokoj nozi, onda morate svakog protivnika ozbiljno shvatiti.

McGregor je pobijedio 2014. u njihovom prvom međusobnom okršaju, sada mu je Poirier fantastično uzvratio. Irski borac prvi je put izgubio nokautom.

– Nije važno kako si u prvom meču pobijedio Poiriera. To nije isti borac s kojim ćeš se sresti. I Poirier trenira kao da se sprema za najvažniji meč u karijeri – istaknuo je Dana White i zaključio:

– Mnogo se toga poklopilo za jedno iznenađenje. No, dobra je stvar što će McGregor za trilogiju protiv Poiriera biti najgledaniji dosad, i on želi tu borbu. Bit će to zabavan okršaj.

Odgovori

Back to top button