MMA

Dana White odbacio mogućnost da Usman boksa protiv Canela

Kamaru Usman je prošlog vikenda u New Yorku pobjedom protiv Colbyja Covingtona obranio pojas UFC-ova prvaka velter kategorije.

Nigerijac je nastavio pobjednički niz i 15. trijumfom u UFC-u pokazao kako je jedan od najboljih boraca u promociji. No Usman je željan novih izazova, a posebno je zainteresiran za boksački meč protiv Canela Alvareza.

Usmanova izjava nije previše oduševila UFC-ova predsjednika Danu Whitea koji je tu mogućnost odmah odbacio. Naime, u UFC-u nemaju praksu puštati borce u druge sportove. Conor McGregor je bio iznimka.

– Gledao sam Canelovu borbu i Usman se ne želi boriti njega. Ni ja nisam za taj meč. Dosta, prekinimo to s*anje. Želi li Canelo doći kod nas, dobro, bit će to super borba. Obojica su bili odlični, njihovi su nastupi bili nevjerojatni – kazao je Dana White.

Usman je pobjedom protiv Covingtona peti put obranio UFC-ov pojas prvaka, dok je u boksačkom spektaklu u Las Vegasu meksička zvijezda Canelo Alvarez nokautom u 11. rundi svladao Caleba Planta i ujedinio WBA, WBC, WBO i IBF pojaseve prvaka u super srednjoj kategoriji.

Odgovori

Back to top button