MMA

Cormier ističe kako je Gaethje idući u borbi za pojas prvaka

Bivšem izazivaču Justinu Gaethjeu nije se svidio komentar Daniela Cormiera tijek UFC 268 priredbe kada je govorio o meču između Islama Makhacheva i Dana Hookera.

Dagestanski borac je u tom okršaju uvjerljivo stigao do pobjede, a Cormier koji je komentirao dvoboj bio je oduševljen Islamovim nastupom.

Nezadovoljni Justin nakon trijumfa protiv Michaela Chandlera nije od Daniela tražio dodatna objašnjena, niti je bio posebno ljutit. Cormier je sve dodatno objasnio u svojoj posljednjoj objavi na YouTubeu.

– Gaethje i Chandler izmijenili su mnogo snažnih udaraca koji su pogađali prava mjesta. A Justin je na sve imao odgovor. Prije tjedan dana uvrijedio se na jednu moju izjavu, ali nisam imao dojam da ga to razljutilo i uznemirilo. Uopće nije bio ljutit – kazao je Daniel Cormier, te dodao kako bi Gaethje trebao biti sljedeći izazivač za naslov nakon borbe između prvaka Oliveire i Poiriera, koja će se održati početkom prosinca:

– Justin je sve učinio kako bi osigurao borbu za naslov. Borio se protiv Michaela Chandlera i pobijedio dobro pripremljenog borca. Poštujem Gaethjea i vjerujem kako je on idući u borbi za pojas prvaka lake kategorije.

Odgovori

Back to top button