MMA

Dana White ipak nije dao otkaz Ottmanu Azaitaru

Ottman Azaitar je prošlog mjeseca zbog skandala uoči UFC 257 priredbe ostao bez borbe protiv Matta Frevole, a Dana White je kasnije izjavio kako njemačko-marokanski borac više nije član najjače MMA organizacije. No, UFC-ov šef je promijenio odluku te je Azaitara vratio u roster.

Naime, Ottman Azaitar i članovi njegovog tima su nekoliko dana uoči priredbe prekršili UFC-ove sigurnosne protokole. Nakon što je borba otkazana White je objasnio što se dogodilo…

– Priča je nevjerojatna. Azaitar i njegov tim su rezali narukvice. Onda su dali narukvicu nekome izvan našeg balona, ne znam kako su to uspjeli. Čovjek je pričvrstio narukvicu, ušao u hotel, i preko četiri balkona došao do sobe – rekao je Dana White i dodao:

– U svojoj sobi je ostavio torbu, presvukao se i otišao. Osiguranje ga je pokušalo zaustaviti, ali se nije želio zaustaviti. Azaitar je već otišao, on više nije UFC borac.

U međuvremenu prvi čovjek UFC-a promijenio je mišljenje, a da Azaitar nije dobio otkaz potvrdio je i njegov menadžer Ali Abdelaziz.

Odgovori

Back to top button