MMA

Covington još jednom prozvao Adesanyu: On je običan kardio kickboksač

Colby Covington ne želi mirovati. Nakon pobjede protiv Jorgea Masvidala prozvao je prvake Kamarua Usmana i Israela Adesanyu, te Dustina Poiriera, no nije bilo nikakvih konkretnih reakcija.

Borbu protiv Usmana će zasad teško dobiti, Poirier izgleda nije zainteresiran, pa se Colby odlučio ponovno dotaknuti prvaka srednje kategorije Israela Adesanye.

– Sigurno mogu doći u srednju kategoriji i boriti se protiv Israela Adesanye. Ne znam hoće li se stvari posložiti, ali trenutačno ne mogu naći pravog protivnika. U UFC-u žele da se borim protiv nekih boraca, ali tu se gubi originalnost – kaže Colby Covington i dodaje:

– Svi žele vidjeti Usmana u meču protiv Adesanye, a ja sam dvaput bio bolji od njega. Tko je gledao borbu u Madison Square Gardenu zna kako sam osvojio posljednje tri runde protiv Usmana.

Kamaru je dvaput svladao Colbyja, u prosincu 2019. je pobijedio prekidom u petoj rundi, te u prosincu prošle godine kada ga je u New Yorku nadjačao jednoglasnom odlukom sudaca.

Covington vjeruje kako Adesanya nema odgovor za njegovo hrvanje.

– Ma on ne može zaustaviti moje hrvanje. Podignut ću ga u zrak i baciti na glavu. On je običan kardio kickboksač. U SAD-u postoje razni ženski tečajevi za kardio kickboxing. Mogao sam i ja otići na to, ali sam izabrao hrvanje – naglasio je Colby Covington, te podvukao kako Adesanyu ne smatra da je dobar borac.

Prije nekoliko dana je Chael Sonnen istaknuo kako je Israelu Adesanyi potreban meč protiv Colbyja Covingtona, jer se u posljednje vrijeme bori protiv boraca koji se ne žele provlačiti po medijima

– Chaos bi Izzyju svakako bio dobar protivnik – rekao je Chael Sonnen.

Odgovori

Back to top button