MMA

Chael Sonnen vjeruje kako UFC želi organizirati meč između Conora McGregora i Natea Diaza

Šef UFC-a Dana White spreman je Conoru McGregoru ispuniti svaku želju. Jedno se vrijeme govorilo kako bi irska MMA zvijezda u povratničkoj borbi, nakon što zaliječi ozljedu zadobivenu prošle godine u meč protiv Poiriera, odmah mogla dobiti priliku napasti pojas, no posljednjih se tjedan aktualizirala tema vezana za okršaj protiv Natea Diaza.

Poznato je kako Diaz ima još jedan meč po ugovoru s UFC-om, a meč protiv Conora bila bi za promociju dobra prilika za veliku zaradu.

McGregor i Diaz dosad su se dvaput borili, u prvom je Nate bio uspješniji, no u uzvratu mu je Conor uzvratio.

Njihov revanš na UFC 202 priredbi imao je 1.4 milijuna prodanih prijenosa i treća najuspješnija priredba u povijesti promocije.

Već se neko vrijeme govori o mogućoj trilogiji, a kao datum se spominje 3. srpnja na UFC 276 priredbi koja bi se trebala održati tijekom International Fight Weeka.

– Mnogo se govori o potencijalnom trećem meču između Nate Diaza i Conora McGregora. te kako bi se njihov okršaj dogovorio za priredbu početkom srpnja tijekom International Fight Weeka. No nisam u to previše siguran, jer imam informaciju kako bi se McGregor trebao vratiti tek u kolovozu – rekao je Chael Sonnen.

Odgovori

Back to top button