MMA

Cormier: Ne znam hoćemo li Miočića opet vidjeti u oktogonu

Bivši UFC-ov prvak Daniel Cormier danas radi kao komentator za najjaču MMA organizaciju. Tako je prošlog vikenda pratio događanja na UFC 260 priredbi na kojoj je Stipe Miočić ostao bez pojasa prvaka teške kategorije. Kamerunski udarača Francis Ngannou je nokautom u drugoj rundi pobijedio američko-hrvatskog borca i osvojio teškaški naslov. Nekada ljutiti Miočićev suparnik je nakon priredbe čestitao novom prvaku.

‘Francis Ngannou je novi kralj teške kategorije. Budite sigurni da njegovo osvajanje titule mijenja sve. Promijenit će način na koji se u sportskom svijetu gleda na UFC-ov teškaški naslov‘, napisao je Daniel Cormier u svojoj poruci na Twitteru, a potom je za ESPN izjavio:

– Ništa se ne mijenja kada govorimo što je Stipe Miočić. On je i dalje najbolji teškaš u povijesti. To je sport u kojem ljudi gube. Jedna borba i jedan poraz ne mijenjaju ono što je Stipe bio i što je danas.

Cormier je iznio svoje mišljenje što američko-hrvatski borac svakako ne bi trebao odmah učiniti.

– Vjerujem da mora uzeti pauzu odluči li se ponovno boriti protiv Ngannoua. Žuriti u novi meč s Francisom bila bi ogromna pogreška – kaže nekadašnji Miočićev protivnik.

Bivši prvak iznio je mišljenje kako bi Stipe mogao razmisliti o svom povlačenju.

– Iskreno, ima 38 godina i ne znam hoćemo li ga ponovno vidjeti u oktogonu. Toliko su ga dugo podcjenjivali i nadam se da nije jedan od onih koje cijenimo tek kad se prestanu boriti – podvukao je Daniel Cormier u razgovoru za ESPN.

Najveći prvak u povijesti teške kategorije Stipe Miočić još se nije javio nakon teškog poraza.

Odgovori

Back to top button