MMA

Jones čeka poziv za veliki okršaj: Nadam se kako ću tijekom tjedna dobiti ponudu za borbu

Nakon što je Francis Ngannou pobijedio Stipu Miočića i osvojio naslov UFC-ova prvaka teške kategorije krenula je potraga za njegovim sljedećim suparnikom. Prvi na popisu izazivača je bivši prvak poluteške kategorije i po mnogima najbolji borac svih vremena Jon Jones. Ali bez obzira koliko u ovom trenutku ima potencijalnih kandidata mnogi bi htjeli najprije vidjeti okršaj Predatora i Bonesa.

No Jones je odmah nakon UFC 260 priredbe u svojoj objavi na Twitteru dao do znanja vodstvu najjače MMA organizacije i šefu Dani White kako želi bolji ugovor: ‘Pokažite mi novac’.

Ni White nije ostao dužan te je bivšem prvaku poručio:

– Da sam Jon Jones i da sam kod kuće gledao tu borbu, počeo bih skidati kilograme za srednju kategoriju – kazao je Dana White, te otkrio što misli o Bonesovoj poruci:

– Ovdje mogu sjediti cijeli dan i objašnjavati vam što znači poruka da vam se pokaže novac. Uvijek možeš reći da se želiš boriti protiv nekoga, ali je pitanje želiš li to stvarno učiniti?

Nakon još nekoliko poruka Jones je odlučio smiriti situaciju.

‘Pokušat ću ostati vjeran. Još uvijek ima vremena da UFC donese pravu odluku. Nadam se kako ću tijekom tjedna dobiti ponudu za borbu. Držim fige, to je životna prilike za sve’, napisao je Jon Jones u poruci.

Sada se može samo čekati i vidjeti tko će napraviti prvi potez. White je poručio Jonesu neka nazove želi li tu borbu, ali Bones vjeruje kako bi u tom slučaju morao popustiti u pregovorima i biti spreman na neke ustupke. A vjerojatno bi ostao i bez određenog iznos honorara za koji se mjesecima bori…

Odgovori

Back to top button