MMA

Conor McGregor porukom ‘teddy bear’ ponovo provocira Khabiba

Khabib Nurmagomedov više se nema namjeru vraćati u oktogon. Neporaženi Dagestanac drži se obećanja koje je dao svojoj majici kako se ‘više neće boriti bez oca’. Nakon pobjede protiv Justina Gaethjea u listopada prošle godine objavio kako završava karijeru, a to je i nedavno potvrdio nakon posljednjeg sastanka s UFC-ovim predsjednikom Danom Whiteom.

Odmah nakon objave javio se njegov ljutiti suparnik Conor McGregor koji mu je poručio ‘neka ne zaboravi tko ga je stvorio’.

No irska MMA zvijezda nema mira te je Khabibu putem Twittera poslao novu poruku nakon što je Dagestanac izjavio kako je ‘teško kada imaš tu moć i znaš da si najbolji na svijetu, slavu i novac. Svemu tome je teško reći – ne’.

Conoru je izgleda teško sjeo Khabibov komentar te je u svojoj poruci ponovno dotaknuo prvaka. Ukazao je na činjenicu kako je Nurmagomedov u svojoj karijeri samo osam puta pobijedio nokautom jer nema snage.

Istaknuo je kako Khabib u svojim mečevima uglavnom koristi grappling, a taj stil borbe je učio u hrvanju s medvjedima. Svog veliko suparnika je nazvao – medvjedić (‘teddy bear’).

‘Osam nokauta/tehničkih nokauta u 30 borbi = nula snage. Ne zaboravi to medvjediću’, napisao je Conor McGregor na svom Twitteru.

No Conor što god napisao ili izjavio neće dobiti revanš od Khabiba. U njihovom međusobnom okršaju koji se dogodio 6. listopada 2018. na UFC 229 priredbi gušenjem je slavio Dagestanac i prvi put obranio pojas prvaka lake kategorije. Khabib Nurmagomedov je u četvrtoj rundi prisilio McGregora na predaju.

Odgovori

Back to top button