MMA

Ciryl Gane: Jones je bolji hrvač od mene, ali i ja imam nešto u čemu sam bolji od njega

Ciryl Gane će uskoro drugi put napasti pojas UFC-ova prvaka teške kategorije. Francuz je u siječnju prošle godine izgubio protiv prvaka Francisa Ngannoua, a nakon pobjede protiv Taija Tuivase dobio je drugu priliku i to protiv jednog od najvećih MMA boraca Jona Jonesa.

Naime, odlaskom Kamerunca naslov je ostao upražnjen, te će se 4. ožujka Bones i Gane na UFC 285 priredbi boriti za pojas. Bit će to Jonesov debi u teškoj kategoriji.

Francuskog borca ponovno čeka vrlo zahtjevan protivnik, koji je za razliku od Ngannoua mnogo bolji hrvač.

– Jones je bolji hrvač od mene, ali i ja imam nešto u čemu sam bolji od njega. Svatko će pokušati nametnuti svoj stil borbe i bit će to pravi meč. Ima jako dobar borilački IQ, ništa bolji od mojeg IQ-a. I dobar je hrvač, ali to me ne zabrinjava – kazao je Ciryl Gane i dodao:

– Mnogo se govorilo o meču protiv Ngannoua koji je iznimno snažan. Znam da sam u toj borbi napravio neke pogreške. Iza mene su sati napornih treninga i znam da smo odradili sjajan posao. Vraćam se pun samopouzdanja.

Francuz je otkrio i što bi mu značila pobjeda protiv Jonesa.

– Nemam pritiska, borim se protiv pametnog borca i bit će to pravo nadmudrivanje. Budem li ga pobijedio možda postanem najveći borac u povijesti. I osvojit ću pojas – podvukao je Ciryl Gane.

Odgovori

Back to top button