MMA

Charles Oliveira uživa u naslovu UFC-ova prvaka: Borba protiv Conora bi donijela veću zaradu

Novi prvak lake kategorije Charles Oliveira uživao u slavi nakon trijumfa na UFC 262 priredbi u Houstonu kada je u borbi za naslov prekidom pobijedio Michaela Chandlera. Brazilac još nije najavio svoj povratak, ali razmišlja o svom potencijalnom protivniku protiv kojeg će trebati braniti UFC-ov naslov.

Mogući izdavač mogao bi biti pobjednik dvoboja između Conor McGregor i Dustin Poirier koji će 10. srpnja predvoditi UFC 264 priredbu u Las Vegasu.

– Nije važno tko će mi biti protivnik. Novac mi nikad nije bio toliko važan, ali sam stalno razmišljao kako ispisati povijest. Borba protiv Conora donijela bi mnogo novca i to bi bilo sjajno. No svejedno mi je tko će mi biti sljedeći protivnik – kazao je Charles Oliveira i nastavio:

– Najvažnije je nastaviti svoju priču i uživati u ovom trenutku. Dustin je čvrst momak, posljednji borac koji je pobijedio Conora. Ali McGregor nije blesav, ovaj put će imati drugačiju strategiju. Pobijedi li Conor zaradit ćemo velik novac, a ako to bude Dustin bit će manja zarada. No najvažnije je da ću nastaviti pobjednički niz.

Brazilski prvak pokazao je zanimanje spustiti se u nižu kategoriju i napasti pojas prvaka perolake kategorije.

– Mislim kako s time ne bih imao problema. Imam dobrog nutricionista i dobar tim koji mi pomaže. Spustio bih se u nižu kategoriju samo onda kada bih znao da ću odmah napasti naslov prvaka – zaključio je Charles Oliveira.

Odgovori

Back to top button