MMA

Chandler i Oliveira u borbi za pojas prvaka lake kategorije. Evo njihovih reakcija

Nedugo nakon što je UFC-ov predsjednik Dana White objavio kako se Khabib Nurmagomedov više ne misli vraćati borbama objavljena je vijest kako će se za naslov prvaka u lakoj kategoriji boriti Michael Chandler i Charles Oliveira. Njihov okršaj predvodit će 15. svibnja UFC 262 priredbu. Mnogi se neće složiti s odlukom vodstva najjače MMA organizacije u izboru boraca koji će se loviti pojas prvaka.

Chandler (22-5) je za UFC debitirao u siječnju na UFC 257 priredbi kada je nokautom u prvoj rundi pobijedio Dana Hookera. Bivši Bellatorov prvak će tako već u drugoj borbi za UFC dobiti priliku osvojiti pojas u okršaju protiv Oliveire (30-8).

Tom su odlukom sigurno zakinuti neki borci, a prvenstvo se misli na Dustina Poiriera koji bi trebao biti Charlesov protivnik.

Naime, Diamond je prvi izazivač ispred Justina Gaethjea, Charlesa Oliveire, dok je Michael Chandler na četvrtom mjestu. No čini se kako se Poirieru financijski više isplati treća borba protiv Conora McGregora.

Pobjednik tog dvoboja mogao bi postati izazivač novom prvaku. Michael Chandler i Charles Oliveira odmah su se na društvenim mrežama Nakon što su saznali kako će njihova borba biti za pojas UFC-ova prvaka.

‘Vidimo se na vrhu! UFC 262’, poručio je Chandler, a i Oliviera je bio kratak: ‘Idemo! UFC 262 Bora!’

Odgovori

Back to top button