MMA

Burns nakon teškog poraza: Čim sam vidio da je Usman uzdrman, zaboravio sam taktiku

Gilberta Burnsa (19-4) preplavile su emocije nakon teškog poraza protiv Kamare Usmana (18-1). Brazilski borac nakon meča na UFC 258 priredbi u Las Vegasu nije mogao zaustaviti suze. Nigerijac je zagrlio Burnsa te ga pokušao utješiti. Na konferenciji za medije otkrio je što je bio razlog emotivnog šoka.

– Bio sam jako uzbuđen, poput prijatelja Codyja Garbrandta, kad sam ga ozlijedio – kazao je Gilbert Burns te je pokušao naći opravdanje za težak poraz:

– Istu sam pogrešku napravio kada sam se borio s Danom Hookerom, a želiš li biti prvak to ne smiješ raditi. Želim biti poput Robbieja Lawlera, on je jedini borac koji je izgubio od Johnyja Hendricksa i onda se uspješno vratio. Izborio je nekoliko pobjeda i postao prvak. To i ja želim učiniti.

I dalje ima veliko poštovanje prema nigerijskom prijatelju.

– To nije tenis ili nogomet, to je borba. Znam njegovu obitelj i neću nikada govoriti loše o njemu. Kada se borim, ne vidim lice pred sobom, samo ga želim pobijediti – istaknuo je Gilbert Burns i zaključio:

– Želim li postati prvak moram biti discipliniran. Napravio sam istu stvar kao moj prijatelj Garbrandt. Čim sam vidio da je uzdrman, zaboravio sam taktiku.

Odgovori

Back to top button