Boks

VIDEO Andy Ruiz skinuo kilograme i žestoko se priprema za povratak

Andy se želi vratiti na pravi put, gladan je uspjeha. Osjetio je što znači biti svjetski prvak. Izgubio je 11 kilograma i sada izgleda jako mršavo – izjavio je nedavno nekadašnji Ruizov trener Jorge Capetillo.

Američko-meksički boksač je 1. lipnja 2019. tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobijedio Anthonyja Joshuu i osvojio WBA (Super), IBF, WBO i IBO naslove. Šest mjeseci kasnije Britanac je u revanšu vratio pojaseve prvaka.

Bivši svjetski prvak (33-2, 22 KO) nije se borio više od godinu dana, a svoj povratnički meč imat će negdje na proljeće vjerojatno protiv Chrisa Arreole (38-6-1, 33 KO). Pregovori su završili još se samo čeka da oba borca potpišu ugovore.

Arreola se posljednji put borio u kolovozu 2019. kada je izgubio je od Poljaka Adama Kownackog.

Ruiz je svoju povratničku borbu ozbiljno shvatio, te je već vidno smršavio. Protiv Joshue je imao 128 kilograma, a po posljednjoj snimci koju je objavio na svom Instagramu samo je potvrdio riječi svog bivšeg trenera Jorgea Capetilla. Odlučio je promijeniti izgled i pripremiti se za nove izazove na putu prema vrhu. A prva prepreka bit će mu Chris Arreola.

Odgovori

Back to top button