MMA

Brunson se nada borbi protiv Adesanye: Utišao bih njegove navijače i uživao u tom trenutku

Derek Brunson je na nedavnoj UFC Fight Night 191 priredbi pobijedio Britanca Darrena Tilla. Nakon meča je pokazao želju boriti se za naslov i revanš protiv Israela Adesanye.

Današnji prvak srednje kategorije je u studenom 2018. pobijedio Brunsona tehničkim nokautom. Američki borac je nakon tog poraza izborio pet pobjeda u nizu.

– Baš želim borbu protiv Adesanye. Utišao bih njegove navijače i uživao u tom trenutku. To bi bio savršen scenarij, boriti se na njegovom terenu, uzvratiti za poraz i osvojiti naslov. Svi bi bili u šoku. To bi bilo sjajno – kazao je Derek Brunson, te se osvrnuo na Izzyjeve tvitove:

– Želim da proguta svaku svoju riječ. To bi mogla biti jedna od najvećih borbi u povijesti UFC-ove srednje kategorije. Sjajno ću se pripremiti za naš meč. Definitivno se želim ponovno boriti protiv Izzyja. Prva borba nije mi ostala u dobrom sjećanju.

Brunson se nada kako bi uskoro mogao dobiti priliku u borbi za pojas prvaka. Naravno, trebao malo pričekati, jer će prvo Israel Adesanya braniti naslov protiv Roberta Whittakera.

– Ma mogu ja čekati, ali ne znam hoće li baš Adesanya pobijediti Whittakera. To će biti odlična i neizvjesna borba. Možda bih mogao biti zamjena za taj meč, volio bih nastaviti pripreme i uskočiti bude li potrebno – podvukao je Derek Brunson.

Odgovori

Back to top button