MMA

Bones tvrdi kako nikada nije udario zaručnicu, te poručio: Želim život bez alkohola

Jon Jones je iskazao ogromno razočaranje nakon što mu je jedan od trenera Mike Winkeljohn poručio kako su vrata JacksonWink dvorane do daljnjeg za njega zatvorena.

Kada je saznao da je izbačen iz dugogodišnjeg tima, Bones je u poruci na Twitteru napisao:

‘Sinoć me nazvao dugogodišnji trener i moram reći da zaista jako boli kada izgubite podršku od nekoga koga toliko poštujete. Hvala ostalim trenerima što su ostali uz mene, mi svoj put nastavljamo dalje’.

Bivši prvak poluteške kategorije kasnije je nastavio sa svojim objavama, a u jednoj je opisao svoje teško djetinjstvo. U kasnijim porukama objasnio je što se dogodilo u noći nedavnog incidenta u las Vegasu, te kako je spreman promijeniti neke stvari u životu.

‘Nevjerojatno je kako ljudi vole zamišljati najgore situacije i onda vjeruju kako se baš to dogodilo. Nikad nisam udario svoju zaručnicu, a djeca su nam se probudila nakon rasprave. Nisu nas vidjeli, niti čuli’, napisao je Jones.

Jonova zaručnica te noći nije znala policiji objasniti odakle joj krv na nosu i bradi, jedino im je rekla kako ju je Jones povukao za kosu kada željela napustiti sobu.

U sljedećem tvitu Bones je poručio:

‘To sam želio pojasniti. A sada gledam krenuti naprijed bez alkohola. Prvi put u životu sam spreman prestati piti. Drago mi je što imam podršku zaručnice, prijatelja i fanova’.

Jedan od fanova mu je poručio kako ‘djela govore više nego riječi’, na što se Jon Jones odmah nadovezao.

‘Potpuno te razumijem, zato ovog puta neće biti PR-a niti ću angažirati nekoga da to radi za mene. To je jedino ispravno i znam da sam spreman. Vrijeme će pokazati’.

Odgovori

Back to top button