MMA

Jon Jones izbačen iz dvorane: Jako boli kada izgubite podršku od nekoga koga toliko poštujete

Mike Winkeljohn, jedan od glavnih trenera poznate JacksonWink dvorane, poručio je Jonu Jonesu kako su mu trenutačno zatvorena vrata tog objekta.

Razlog zbog čega ne može trenirati u dvorani u kojoj je proveo najveći dio svoje MMA karijere je incident koji se dogodio prije tri tjedna u Las Vegasu.

Bones je nakon primanja u UFC-ovu Kuću slavnih priveden jer je fizički napao svoju svojom zaručnicu, a prilikom uhićenja je oštetio vozilo. Uskoro se mora pojaviti na sudu.

– Rekao sam Jonesu: ‘Ti si mi kao brat, ali moraš prestati piti. Sredi se, dođi k sebi i tek onda se možeš vratiti u dvoranu’ – kazao je Mike Winkeljohn i dodao:

– Zasad se ne smije pojavljivati u dvorani, za kasnije ćemo vidjeti. To sam jednostavno morao učiniti.

Poznati trener se nada kako će Jones brzo prevladati probleme.

– Nadam se njegovom brzom povratku u dvoranu. No ne bude li to učinio, ja se s time mogu pomiriti. Znam da će možda osvojiti titulu u teškoj kategoriji, a ja sam s potezom ostao bez nešto novca u svom džepu. No to uopće nije važno. Treba se držati nekakvih vrijednosti i načela, a ovo neka bude primjer za ostale – istaknuo je Mike Winkeljohn i zaključio:

– Bio je razočaran, nadao se kako to možemo riješiti razgovorom, no to smo radili u prošlosti. Okružen je ljudima koji odobravaju sve njegove postupke i stalno šute. Možda će me mrziti zbog toga, ali morao sam mu reći istinu.

I Jon Jones se nakon svega obratio fanovima putem Twittera i u emotivnoj poruci poručio:

‘Sinoć me nazvao dugogodišnji trener i moram reći da zaista jako boli kada izgubite podršku od nekoga koga toliko poštujete. Hvala ostalim trenerima što su ostali uz mene, mi svoj put nastavljamo dalje’.

Odgovori

Back to top button