Boks

Meč između Furyja i Wildera zadivio i UFC-ova šefa: To je bila nevjerojatna borba teškaša

Boksački okršaj između Tysona Furyja i Deontaya Wildera prošlog vikenda u Las Vegasu mnoge je oduševio. Nakon vatrometa akcije tijekom cijelog meča, Kralj Cigana je ring napustio uzdignutih ruku.

Fury je pobijedio nokautom u 11. rundi i drugom pobjedom u nizu protiv Wildera pokazao kako je kompletniji i bolji borac.

No i Brončani bombarder je izgledao sjajno, ni u jednom trenutku nije ustuknuo pred protivnikom, a svoj vrhunac imao je u četvrtoj rundi kada je dvaput Kralja Cigana slao u nokdaun.

Predsjednik UFC-a Dana White također je bio zadivljen nedavnom borbom u kojoj je Fury obranio pojas WBC-ova prvaka teške kategorije.

– Borba je bila sjajna. Nije mi bilo jasno zašto se oni moraju ponovno boriti, zbog čega mora biti treća borba. A sada smo dobili odgovor, boks je trebao takav meč. To je bila nevjerojatna borba teškaša – kaže Dana White i ističe:

– Obojica su pružili maksimum i dali sve od sebe. Fury je nabacio kilograme i takav se borio. Završio je u nokdaunu, ustao i nastavio se boriti. Taj meč je bio baš onakav kakav je potreban boksu i drago mi je što se dogodi. Čestitam obojici!

Odgovori

Back to top button