MMA

Bivši prvak otkrio svoje životne navike, te kako i dalje najviše uživa u treninzima

Prošlo je godinu i pol dana otkad je Khabib Nurmagomedov otišao u mirovinu. Neporaženi Dagestanac je nakon pobjede protiv Justina Gaethjea objavio kraj karijere.

Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije okrenuo se biznisu, te je vlasnik Eagle FC promocije.

Često na mečevima vodi borce iz Dagestana, a i dalje je u odličnoj formi.

– U ničemu ne uživam kao dok treniram. Samo vježbam i treniram, i osjećam se dobro. Ni uspješni poslovni sastanci ne daju mi takvu energiju koju osjetim tijekom treninga. Zato i dalje treniram – istaknuo je Khabib Nurmagomedov, te je otkrio kako se ponekad teško nosi s time što ga ljudi na ulici znaju prepoznati:

– Stvarno to zna biti teško, osjetite kako vas svi gledaju i znam se osjećati nelagodno. Zato se znam potpuno opustiti u svojoj kući i tada se osjećam slobodno. I to se izgubi čim napustite svoj dom.

Dagestanac ima usađene radne navike i kada uđe u dvoranu tada se maksimalno posveti treninzima. Za YouTube kanal svoje Eagle FC promocije otkrio je kako izgleda jedan dan u njegovom životu kada nema poslovnih obveza.

– Ujutro trčim, pa se kod kuće odmorim, a onda bi navečer trenirao. Često znam razmišljati kako sam imao samo dva treninga, pa onda odradim i treći, znam trenirati do ponoći. Ponekad treniram tri puta dnevno, a onda se vratim kući, odspavam i u sedam ujutro idem na novi trening. To je moj život. Spavaj, treniraj, jedi, ponavljaj i to je sve – podvukao je Khabib Nurmagomedov.

Odgovori

Back to top button