MMA

Bivši MMA sudac uvjeren kako bi Ngannou mogao otići iz UFC-a bude li izgubio protiv Ganea

Odnosi između prvak teške kategorije Francisa Ngannoua i čelništva UFC-a su dobro narušeni.

Kamerunac nije zadovoljan iznosom zarade koju ima po ugovoru, a sve se dodatno pogoršalo nakon što je vodstvo promocije organiziralo meč između Ciryla Ganea i Derricka Lewisa za privremeni pojas prvaka.

Ngannou je prije nekoliko dana izjavio kako je UFC namjestio njegov susret sa Cirylom Ganeom i bivšim trenerom Fernandom Lopezom tijekom priredbe u New Yorku.

Kamerunski udarač će 22. siječnja u Honda Center dvorani u Anaheimu na UFC 270 priredbi pojas prvaka braniti upravo bivšeg timskog kolege Francuza Ganea.

No to nije sve. Francisov menadžer Marquel Martin također je zaslužan što prvak ima loš odnos s promocijom.

Naime, dobro upućeni MMA novinar Ariel Helwani je prije nekoliko dana iznio teoriju po kojoj je Kevin Lee otpušten iz UFC-a upravo zato što mu je menadžer Martin.

No Ngannou je mnogo jači igrač i teško da bi se promocija usudila otpustiti takvu zvijezdu.

Bivši MMA sudac John McCarthy nedavno je iznio zanimljiv rasplet u vrhu teške kategorije bude li Ngannou izgubio pojas prvaka.

– Bude li Francis Ngannou izgubio protiv Ciryl Gane, vjerujem kako će vrlo brzo otići u drugu promociju. Mislim da više nije toliko sretan u UFC-u i načinom kako se prema njemu odnose – kazao je John McCarthy i još jednom podvukao:

– Vrlo je izgledno da će Ngannou promijeniti sredinu bude li mu Gane uzeo pojas prvaka teške kategorije.

Odgovori

Back to top button