MMA

Bivšem MMA borcu je Miočić superheroj: Stipe je gotov? Ma nemate pojma što govorite…

Nakon što je Stipe Miočić izgubio protiv od Francisa Ngannoua u borbi za naslov UFC-ova prvaka teške kategorije neki su iznijeli svoja razmišljanja kako bi američko-hrvatskom borcu to mogao biti posljednji meč u karijeri. Jedan od njih je nekadašnji Miočićev suparnik i bivši prvak Daniel Cormier.

– Iskreno, ima 38 godina i ne znam hoćemo li ga ponovno vidjeti u oktogonu – kazao je nedavno Cormier, te dodao kako Stipi sada treba odmor, mišljenja je i kako ne bi trebao žuriti u novi okršaj protiv Ngannoua.

Borilački svijet sada najviše zanima tko bi mogao biti suparnik novom prvaku. Svi očekuju kako bi Francis Ngannou pojas prvaka trebao braniti protiv jednog od najvećih MMA boraca Jona Jonesa, a spominje se i mogući okršaj protiv Derricka Lewisa. Među kandidatima je i Stipe Miočić, ali njemu malo tko daje šansu.

Jedan od onih koji smatra da Stipe još ima što pokazati, te dobiti priliku za revanš je bivši MMA borac Chael Sonnen.

– Gdje je poštovanje koje je zaslužio? Želite govoriti o tome da je gotov? Pa Stipe je protiv Ngannoua izdržao dulje nego četvorica prije njega, od kojih je jedan Cain Velasquez – kaže Chael Sonnen i dodaje:

– Stipe je više ugrozio Ngannoua nego njih četvorica, ali njega se ne poštuje niti ga se ikad poštivalo.

Bivši MMA borac je biranim riječima pokazao koliko poštuje Stipu Miočića, te mu odao priznanje…

– On je šampion i istinski junak. Najbliže što sam u životu vidio nekog nalik superheroju je upravo Stipe. Kada bi na ulici naletjeli na duha u boci i da vam on kaže da će od vašeg sina napraviti Stipu Miočića, bili biste ponosni – istaknuo je Chael Sonnen i podvukao:

– No mi se ne divimo tome što je napravio bez obzira na ogromnu razliku među njima. Ušao je u drugu rundu, skoro je srušio velikog čovjeka, primio je aperkat u bradu i nogu u glavu, te se nastavio boriti sljedeće četiri minute. To ne vidimo. A priča se da je Stipe gotov? Oprostite, ali nemate pojma što govorite…

Odgovori

Back to top button