MMA

Ante Delija među četvoricom najboljih: Siguran sam da ćete tek vidjeti najbolje od mene

Ante Delija (18-4) je pobjedom u prvoj rundi protiv Chandlera Cola (8-3) izborio mjesto među četvoricom najboljih PFL-ova teškaškog turnira te ostao u utrci za nagradu od milijun dolara. Hrvatskog MMA borca u polufinalu čeka Rus Denis Golcov.

Nakon poraza na otvaranju protiv Bruna Cappelozze, našem je Anti u drugom kolu trebala brza pobjeda. No dugo nije znao protiv koga će se boriti.

Trebao je to biti Hatef Moeil, no kako nije mogao dobiti vizu za SAD, borilačka organizacija tražila je drugog suparnika.

Tek prošlog tjedna PFL je angažirao Chandlera Cola koji je nastupao u manjim organizacijama i koji je na turnir stigao s tri pobjede u nizu.

Dubrovčanin je sjajno odradio borbu protiv Amerikanca i stigao do vrijedne pobjede, a na kraju su se i ostali rezultati poklopili te je ušao među četiri najbolja borca.

‘Hvala svima koji ste vjerovali u mene! Hvala svima koji ste mi pisali! Zbog prethodnog poraza i bodovanja za prolazak u daljnje natjecanje bio sam pod jako velikim pritiskom uoči meča.


Bilo je tu pogrešaka u meču, ali svoj cilj sam uspio ostvariti. Pobjeda i prolazak u polufinale su tu. Iako me čeka težak meč, pokazat ću se u još boljem izdanju.

Spreman sam na njega i jedva čekam. Siguran sam da ćete tek vidjeti najbolje od mene. Idemo!, napisao je Ante Delija u svojoj objavi na Instagramu.

Odgovori

Back to top button