MMA

Gane je spreman odmah prihvatiti borbu za naslov protiv Ngannoua

Već sutra se mogu boriti za naslov – kazao je Ciryl Gane nakon što je u glavnoj borbi UFC Fight Nighta 190 priredbe u Las Vegasu nadjačao Rusa Aleksandera Volkova. Francuski borac slavio je jednoglasnom odlukom sudaca, a bila mu je to deveta profesionalna pobjeda, šesta u UFC-u.

Gane je tako stigao do najboljeg niza među teškašima i postao jedan od kandidata borbe za naslov.

– To sam potvrdio pobjedom protiv Volkova. On je bio dovoljno veliki ispit za mene. Bude li mi UFC sutra ponudio borbu za naslov, spreman sam je prihvatiti – istaknuo je Ciryl Gane.

Francuz ističe kako bi odmah prihvatio okršaj protiv prvaka Francisa Ngannoua i za tak okršaj bio bi sjajno pripremljen. Naime, bivši Francisov trener Fernand Lopez trenutačno trenira Ciryla Ganea.

– Kada bih dobio priliku boriti se za naslov i dalje bi ostao opušten. Obojica dolazimo iz iste dvorane. Možda bi ranije s time imao problema, no sada bi mi to apsolutno odgovaralo, bila bi to borba za pojas – podvukao je Ciryl Gane.

No francuski borac malo će pričekati svoju priliku. Naime, još se ne zna tko će biti sljedeći suparnik prvaku. Najviše se spominje Derrick Lewis, a svoju priliku čeka i Jon Jones.

Naravno, i naš Stipe Miočić čeka priliku uzvratiti Ngannou za poraz u ožujku kada je izgubio UFC-ov pojas teškaškog prvaka.

Odgovori

Back to top button