Boks

VIDEO Lomačenko pretukao Nakatanija i pokazao kako zaslužuje uzvrat protiv Lopeza

Vasil Lomačenko (15-2, 11 KO) pobjednički se vratio u ring nakon što je nešto više od osam mjeseci izgubio protiv Teofima Lopeza. Ukrajinski profesionalni boksač je na priredbi u Las Vegasu tehničkim nokautom u devetoj rundi svladao Japanca Masayoshija Nakatanija (19-2, 13 KO).

Lomačenko je pokazao kako je bolji od japanskog borca te kako zaslužuje priliku za uzvratnim okršajem protiv Lopeza, vlasnika WBO, WBA i IBF pojasa prvaka.

Ukrajinac je strpljivo gradio pobjedu iz runde u rundu i ni u jednom trenutku nije srljao. Nakatani se uspješno branio i tražio priliku uzvratiti.

Nakon što su prve dvije runde prošle u ispitivanju snaga, Lomačenko je u trećoj ubacio u brzinu više i odmah se moglo pretpostaviti u kojem će smjeru ići borba.

U petoj rundi Japanac se prvi put našao na tlu, ali uspio se vratiti. Vasil je osjetio kako sve drži u svojim rukama, te je nastavio agresivno boksati.

Posebno dominantan bio je u osmoj i devetoj rundi kada je i završio borbu. Japanski boksač uglavnom se samo branio, a sredinom devete runde sudac je odlučio prekinuti dvoboj.

Loma se vratio!

Odgovori

Back to top button