MMA

Aljamain Sterling ide na operaciju, te otkrio kada se vraća u oktogon

Aljamain Sterling će obranu UFC-ova naslova u bantam kategoriji odgoditi za kraj godine, jer je odlučio otići na operaciju. Jamajčanin se putem društvenih mreža javio iz bolnice te je u svoju objavu ubacio video u kojem je liječnik objasnio u kakvom je stanju njegova vratna kralježnica…

‘Vrlo sam emotivan uoči operacije, istovremeno sam uzbuđen, nervozan, zahvalan i plašim se. Svaki pripremni trening-kamp morao sam koristiti traku za herniju diska, boljelo me, ali želio sam se boriti zbog svojih fanova.

Prvi put sam osjetio bolove dok sam hrvao na koledžu i od tada je bilo sve teže i teže. Boli me dok vozim, spavam, stojim ili sjedim. Nakon posljednje borbe došla je i mišićna slabost u lijevoj ruci i ne mogu se pripremiti za revanš u lipnju. U posljednjoj borbi ozljeda se još pogoršala.

Borba protiv Jana bila mi je jako loša u usporedbi s onima ranije. No niti jednom nisam prestao napadati i to je nešto s čime mogu živjeti. Jedva čekam krenuti s rehabilitacijom kako bih svima pokazao tko sam! Listopad će brzo doći’, napisao je Aljamain Sterling u svojoj objavi.

Odgovori

Back to top button