MMA

Adesanya nakon pobjede nad Pereirom poručio: Želim da barem jednom osjetite takvu sreću

Izzy je ekspresno vratio UFC-ov pojas koji mu je lani u studenom oteo Alex Pereira. U glavnoj borbi UFC 287 priredbe u Miamiju, Israel Adesanya (24-2) je fantastičnim nokautom krajem druge runde pobijedio Brazilca (7-2) i ponovno kročio na tron srednje kategorije.

Pereira ga je ozbiljno pritisnu uz ogradu, a onda je sijevnula Izzyjeva desnica, a sljedećim je udarcem uspavao protivnika.

– Nadam se da svi pred malim ekranima i u ovoj dvorani možete osjetiti tu razinu sreće. Nadam se da ćete barem jednom to osjetiti u životu. Neizmjerno sam sretan – kazao je Israel Adesanya i dodao:

– Ali znate što? Nikada nećete osjetiti tu razinu sreće ako nemate cilj u vašem životu, kada vas nokautiraju, kada pričaju svašta o vama i žele vam staviti nogu na vrat. Nikad nećete uspjeti ostanete li dolje, ojačajte um i osjetite tu razinu sreće dok rastete. Blagoslovljen sam što to mogu ponovno osjetiti.

Adesanya se Pereiri revanširao na najbolji način – nokautom.

– Kažu kao je osveta slatka, a oni koji me poznaju znaju da jako volim slatko. A ovo je uistinu slatko – podvukao je Israel Adesanya i zaključio:

– Alex je veliki prvak bez obzira na sve. Izgubio je pojas, ali uvijek će biti prvak. No večeras ja nastavljam priču i ispisujem povijest. Lovina je postala lovac…

Odgovori

Back to top button