Kick & Thai

VIDEO Pogledajte Gloryjevu najavu okršaja između Alistaira Overeema i Badra Harija

Sljedećeg mjeseca Glory organizira novu kikboksačku priredbu. Glavne zvijezde Glory: Collision 4 priredbe koja će se 8. listopada održati u GelreDomeu u Arnhemu su Alistair Overeem i Badr Hari.

Bit će to njihov treći međusobni okršaj, a zasad su na omjeru 1-1.

Demolition Man nije nastupao u kickboxingu još od 2010. kada je osvojio K-1 World Grand Prix turnir. Nakon toga započeo uspješnu MMA karijera, a prošle se godine vratio u kikboksu.

Reem se lani u listopadu trebao boriti protiv Rica Verhoevena za naslov prvaka teške kategorije, ali je meč otkazao zbog ozljede.

– Nisam očekivao da ću se vratiti u kikboksački ring, ali život je pun iznenađenja, zar ne? Osjećam se kao da se vraćam kući – kaže Alistair Overeem.

Hari je posljednji put nastupio u ožujku protiv Poljaka Arkadiusza Wrzoseka, no meč je prekinut zbog divljanja poljskih huligana.

Marokanac je posljednju pobjedu izborio u kolovozu 2015. protiv Ismaela Londta. Nakon toga ima četiri poraza i dva poništena meča.

Priredba u Arnhemu puna je sjajnih borbi, Sergej Maslobojev bori se protiv Tarika Khbabeza za upražnjeni pojas poluteške kategorije nakon što je Artem Vahitov napustio Glory.

U borbi za naslov u lakoj kategoriji bore se Tyjan Beztati i Stoyan Koprivlenski, dok će se Petchpanomrung Kiatmookao protiv Abrahama Vidalesa obračunati za pojas u perolakoj kategoriji.

Tiffany van Soest bori se protiv Sarah Moussaddak za titulu prvakinje u super bantam kategoriji.

Odgovori

Back to top button