Kick & Thai

VIDEO Plazibat uoči Gloryjeve priredbe nešto lakši od Osara

Svi kickboksači uspješno su prošli na vaganju uoči subotnjeg borilačkog spektakla Glory: Collision 5 priredbe koja će se održati u Rotterdamu.

Veliki event u Nizozemskoj predvodi meč za pojas privremenog prvaka teške kategorije između našeg Antonija Plazibata i Nigerijca Tariqa Osara.

Solinjaninu je vaga pokazala 123,8, dok je Osaro težak 152,2 kilograma.

Antonio je u svom posljednjem nastupu u meču s Raulom Cătinașom imao 121,5 kg, a rekordnu kilažu uoči meča postigao je lani u svibnju kada je protiv Tarika Khbabeza imao 125,1 kilogram.

Osaro je krajem travnja nastupio na Gloryjevom turniru četvorice, a uoči priredbe je bio na 123,7 kg. Sada je nešto teži.

– Planiram učiniti isto što je nogometna reprezentacija učinila Nizozemcima. Bila je to luda utakmica, a to je isto što ja očekujem od svog meča. Napravimo show – poručio je Antonio Plazibat, te dodao kako ne osjeća nikakav pritisak:

– Zašto bih osjećao pritisak? Borit ću se pred prepunom Ahoy Arenom hrvatskih navijača. Gledat će me i najbolji nogometaši na svijetu. Borim se za pojas i dobro ću zaraditi. Cijeli život radim kako bih bio ovdje gdje sam danas.

Andrej Kedveš i Marek Pelcis. Foto: Screenshot (YouTube, Glory)

Na priredbi će nastupiti još jedan hrvatski borac Andrej Kedveš. Đakovčanin će se boriti u lakoj kategoriji protiv britansko-latvijskog borca Mareka Pelcisa.

Kedveš je težio 69,2, dok je Pelcis imao 69,5 kilograma.

Glavni program počinje u 20 sati, a Plazibat i Osaro u ring ulaze iza 22.30 sati.

Za glavni dio priredbe potrebno je platiti PPV, a cijena iznosi 9,99 eura. PPV možete kupiti OVDJE.

A kako je prošlo vaganje pogledajte pogledajte u videu:

Odgovori

Back to top button