Kick & Thai

Satoshi Ishii u ožujku se bori protiv bivšeg K-1 prvaka

Nema odmora za Satoshija Ishiija. Nakon što je nedavno imao drugi boksački meč u karijeri (remizirao je protiv Korejca Changa Soo HanaI, japansko-hrvatski borac će u ožujku ponovno ući u ring.

Ishii je tijekom posljednje dvije godine nastupao u MMA-u, grapplingu, kickboxingu i boksu, a sada je najavio novi nastup.

Naime, Satoshi Ishii bori se 12. ožujka u kickboksačkom obračunu protiv Kyotara Fujimota, koji ima 20 pobjeda i sedam poraza.

Borio se s mnogim poznatim borcima, a 2010. je osvojio K-1 naslov u teškoj kategoriji. Tada je u finalu nokautirao Petera Aertsa.

Fujimoto se tijekom karijere borio protiv Jeromea Le Bannera, Gokhana Sakija, Melvina Manhoefa, Mightyja Moa, Musashija, Semmyja Schilta, Tyronea Sponga, Gegarda Mousasija…

Posljednji nastup imao je na turniru na kojem je nastupio i Ishii, u četvrtfinalu je pobijedio Hidenorija Sakamota, a onda je izgubio protiv Iranac Mahmoud Sattari koji je kasnije i osvojio taj turnir.

Satoshi Ishii dosad je pobijedio u sva tri kickboksačka nastupa. Lani u travnju nastupio je na K-1 turniru u kickboxingu na kojem je pobijedio Kosukea Jitsukatu, a onda je zbog ozljede otkazao polufinale.

‘Uzbuđen sam što mogu najaviti taj meč. Borit ću se protiv K-1 legende Kyotara. To će vjerojatno biti moj posljednji meč u K-1. Posebne emocije vežu me za tu borbu i dat ću SVE OD SEBE kako bi pobijedio’, napisao je Satoshi Ishii u objavi na Instagramu.

Odgovori

Back to top button