Kick & Thai

Plazibat uoči meča protiv Verhoevena: Bit će mi najbolji prijatelj dok ga ne prebijem

Napokon je Antonio Plazibat dobio borbu koju je oduvijek želio, a pogotovo u posljednjih godinu dana.

Najbolji hrvatski kickboksač ove se godine bori za naslov Gloryjeva prvaka teške kategorije.

Protivnik našem borcu je dugogodišnji vladar kraljevske divizije – Rico Verhoeven.

Njihova je borba trebala predvoditi Glory Collision 5 priredbu u ožujku, no kako se Nizozemac ozlijedio, meč je odgođen za neki kasniji datum.

– Sretan sam jer se konačno borim protiv Rica. Izbjegavao me putujući svijetom, ali sad je napokon tu u Amsterdamu – rekao je Antonio Plazibat i dodao:

– Baš mi je drago što ga vidim, bit će mi najbolji prijatelj dok ga ne prebijem. Gledao sam više njegovih borbi nego njegovi najveći fanovi, zbog toga je on moj najbolji prijatelj.

Solinjanin se nadao kako će se već u ožujku obračunati s prvakom, ali onda je dobio vijest da se Verhoeven ozlijedio.

– Trenirao sam kada je stigla informacija da je Rico ozlijedio koljeno. Prijatelj mi je rekao da sam imao pogled kao da mi je netko umro. Dan ranije sam doznao kako je dogovorena borba, bio sam jako uzbuđen – prisjetio se Antonio Plazibat i podvukao:

– Svima sam javio kako treniram za naslov. Uvijek namjeravam završiti borbu nokautom. Ludilo, nasilje i nokauti. To je ono što ljudi žele. Ja se ne želim boriti na bodove, jer to za mene nije pobjeda. To je samo dokaz da sam tog dana bio bolji, možda bolje spavao ili se vedrije probudio. Kada nekoga nokautiraš, taj nema više ništa za reći. Samo pognuti glavu i priznati – ti si bolji!

Odgovori

Back to top button