Kick & Thai

Rico Verhoeven prekidom u četvrtoj rundi obranio pojas prvaka protiv Jamala Ben Saddika

Antonio Plazibat (20-4-0) je na Glory Collision 3 priredbi u Arnhemu nokautom početkom druge runde pobijedio Rumunja Benjamina Adegbuyija (35-7-0). To je bila njegova peta pobjeda u šestom nastupu za Glory, druga u nizu nokautom.

Solinjanin bi nakon ove borbe mogao postati prvi izazivača u Gloryjevoj teškoj kategoriji, te se boriti protiv prvaka boriti se protiv Rica Verhoevena koji je na večerašnjoj priredbi prekidom u četvrtoj rundi svladao Jamala Ben Saddika.

Početak okršaja prošao je u ispitivanju snaga, a prvi je napao Ben Saddika. Belgijsko-marokanski borac uspio je uzdrmati prvaka, ali ne dovoljno snažno.

Saddik je istu taktiku primijenio i u nastavku, te je nastavio udarati Verhoevena te ga ponovno ruši.

Sudac je brojao prvaku koji je zaradio i veliku posjekotinu iznad desnog oka. Do kraja runde vodila se nevjerojatna borba u kojoj su sijevali udarci s obje strane.

No u trećoj rundi prvak preuzima kontrolu, te kreće u napad. Njegovi su udarci sve precizniji i Saddik se našao u problemima.

Rico je osjetio kako je Jamal fizički pao, te je to odlično koristio. Verhoeven je početkom četvrte runde krenuo žestoko te se u jednom trenutku Saddik okrenuo leđima.

Sudac je počeo brojati, no Jamal više nije imao snage nastaviti meč.

Rico Verhoeven je tako stigao do 59. pobjede u karijeri, kojom je još jednom obranio pojas teškaškog prvaka.

Odgovori

Back to top button