Kick & Thai

Kickboksači Kutine najuspješniji na 24. Kutina Open 2023. turniru, Tigar osvojio 27 medalja

Kutina je u subotu bila domaćin 24. po redu međunarodnog kickboxing turnira Kutina Open 2023., a zanimljivo i atraktivno natjecanje održano je u Sportskom centru.

Na turniru je nastupilo 650 natjecatelja iz 74 ekipa u svim dobnim uzrastima: djeca, kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori, te ringovoj disciplini K1 STILE.

Najuspješniji borci bili su članovi kluba domaćina KBK Kutina koji su osvojili deset zlatnih, sedam srebrnih i 11 brončanih medalja.

Na drugom mjestu po uspješnosti bili su kickboksači Jastreba (7 zlata, 6 srebra i 11 bronci) ispred SC Radulov iz Bugarske (7, 6, 4), GSTK Kickbox Košice iz Slovačke (6, 7, 8) i Bajnai Kickbox iz Mađarske (6, 2, 2).

Od ostalih hrvatskih klubova najuspješniji su bili Moslavac, Planet Sport i Budokai Labin s pet zlatnih medalja, a posebno treba istaknuti natjecatelje karlovačkog Tigra koji su ukupno osvojili 27 medalja, a od toga četiri zlata.

Josip Marić, predsjednik Kickboxing kluba Kutina, je nakon turnira, koji je ponudio mnogo sjajnih i neizvjesnih borbi, bio odlično raspoložen.

– Na tradicionalnom 24. po redu kutinskom turniru nastupilo je 650 natjecatelja iz sedam zemalja i natjecanje smo uz dobru volju, žar i borbu uspješno priveli kraju – istaknuo je Josip Marić, a njegovu cijelu izjavu pogledajte u videu:

Josip Marić, predsjednik Kickboxing kluba Kutina

Na turniru su osim hrvatskih natjecatelja nastupili i borci iz BiH, Bugarske, Njemačke, Mađarske, Slovačke i Slovenije.

Turnir se održao pod pokroviteljstvom Grada Kutine, Sisačko-moslavačke županije, Zajednice športskih udruga grada Kutina i Zajednice športskih udruga i saveza Sisačko-Moslavačke županije.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Pogledajte i galeriju s natjecanja:

Odgovori

Back to top button