Kick & Thai

Gloryjeva priredba s Plazibatom i Harijem odgođena za rujan

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat (18-4) nastupit će na Glory 78 priredbi protiv Tarika Khbabeza (47-7-1). Njihova borba uvrštena je na priredbi koja se trebala održati 17. srpnja u dvorani Ahoy u Rotterdamu, no ona je prebačena za 4. rujna.

U Gloryju su odlučili na promjenu datuma zato što bi se ona tada trebala održati pred punim tribina.

Naime, moguće je da se do tada ublaže epidemiološke mjere, te dopusti gledateljima posjet priredbi koju će predvoditi okršaj između Badrija Harija (106-15, 1NC) i Arkadiusza Wrzoseka (13-5).

– To je jedan od najjačih programa u povijesti Gloryja. Presretni smo što svijet polako izlazi iz krize te smo od nizozemskih vlasti dobili dopuštenje za organizaciju priredbe pred gledateljima. Naši su fanovi uzbuđeni uoči priredbe i mi ćemo im pokušati priuštiti da uživo gledaju borbe – rekao je Gloryjev potpredsjednik Scott Rudman.

Plazibat (27) je posljednju borbu imao u prosincu 2020. godine kad je izgubio protiv Nordinea Mahieddinea, a sada mu je suparnik Khbabeza.

Taj 29-godišnji marokansko-nizozemski udarač je svoj posljednji meč imao u finalu Glory 77 teškaškog turnira gdje je izgubio od prvaka Rica Verhoevena. U Gloryju ima jednu pobjedu i to u polufinalu protiv Levija Rigtersa.

Solinjanin je sedmoplasirani izazivač u Gloryju, dok je njegov protivnik na četvrtom mjestu.

Za priredbu u rujnu najavljena su još dva teškaška ogleda, Rigters se bori protiv Tomasa Moznyja, a Mahieddine protiv Raula Catinasa. U sunaslovnoj borbi je dogovoren uzvratni okršaj između Alexa Pereire i Artema Vakhitova.

Odgovori

Back to top button