MMA

Jorge Masvidal uskoro bi se mogao vratiti u akciju, te je otkrio protiv koga se želi boriti

Amerikanac Jorge Masvidal (35-15) je krajem travnja izgubio u borbi za UFC-ov naslov u velter kategoriji protiv prvaka Kamarua Usmana (19-1). Nigerijski borac je još jednom bio bolji i Masvidala, a slavio je nokautom u drugoj rundi. Jorgeu je to bio drugi poraz nokautom u karijeri.

No najjaču svjetsku MMA organizaciju ne brinu Masvidalovi porazi, jer posljednje tri priredbe u kojima je nastupio u glavnoj borbi, dvije protiv prvaka Usmana, te Natea Diaza, zajedno su došle do tri milijuna PPV prijenosa.

Američki borac trebao bi se još jednom boriti ove godine, potvrdio je njegov menadžer Abraham Kawa. Masvidal na radaru ima dva borca – Colbyja Covingtona i Nicka Diaza.

No Covington će teško prihvatiti meč nakon što mu je obećano kako će se boriti protiv Kamarua Usmana. Colby je jednom izjavio kako je Jorge odbio borbu protiv njega, kako i trenersko mjesto u Ultimate Fighteru u sezoni kada su njih dvojica trebali biti treneri.

Nekada su bili najbolji prijatelji, a onda se sve raspalo kada su pokazali ambicije za tron. Stalno su se prozivali i trenirali su u različito vrijeme dok Colby nije napustio American Top Team.

Nick Diaz se nije borio od 2015. i vratio bi se samo za veliki honorar. Njegov zadnji meč protiv Andersona Silve završio je ‘no contest’, jer su obojica pali na doping testu.

Odgovori

Back to top button