Kick & Thai

Državno prvenstvo u kickboxingu iz Osijeka pratite ovog vikenda na našem YouTube kanalu

Najbolji hrvatski kickboksači nastupit će ovog vikenda na državnom prvenstvu u Osijeku. Za Prvenstvo Hrvatske u K1 za juniore i seniore stiglo je 112 prijava iz 20 klubova. Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani Jug II, a možete ga uživo pratiti na našem YouTube kanalu.

U subotu će nastupiti juniori, a u nedjelju seniori. Natjecanje u oba dana počinje u 10 sati.

Organizatori Kickboxing klub Sveti Duh i Hrvatski kickboxing savez pobrinut će se da natjecanje protekne u najboljem redu, te da se svi sudionici prvenstva pridržavaju epidemioloških mjera.

U dvorani ne smije biti više od 25 osoba, a zadržavanje trenera i natjecatelja bit će svedeno na minimum uz strogu kontrolu zaštitarske službe. Na ulazu u dvoranu svima će se mjeriti temperatura.

Natjecatelju i treneru bit će dopušten ulaz u dvoranu pola sata prije borbe (za zagrijavanje), a nakon meča trebaju odmah napustiti dvoranu.

Svi sudionici, osim natjecatelja pri zagrijavanju i u borbi, dužni su cijelo vrijeme boravka u dvorani nositi zaštitnu masku.

Podjela medalja će biti tijekom natjecanja, po završetku pojedine kategorije.

Državno prvenstvu u kickboxingu zbog epidemioloških mjera održat će se bez gledatelja, no uzbudljivo i atraktivno natjecanje pratite putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button