Boks

I Joshua zna uzvratiti: Fury želi izgledati poput mene

Još se neki detalji trebaju riješiti i imat ćemo spektakl, tvrdio je prije desetak dana Eddie Hearn, glavni organizator boksačkog meča za ujedinjenje titula između Anthonyja Joshue i Tysona Fury. I dok još nemamo datum borbe za apsolutnog prvaka, britanski udarači aktivni su na društvenim mrežama, a javnost zabavljaju i svojim izjavama.

Tako je nedavno Kralj Cigana komentirao Joshuin izgled te ga nazvao bodybuilderom i crossfiterom. Fury smatra kako njegov budući suparnik uopće nije boksački građen.

– To kaže osoba koja pije pivo i ne zanima ga kako izgleda. A zapravo bi volio imati isklesano tijelo. Govori kako ja izgledam kao bodybuilder, to je psihološka igra. Fury želi izgledati poput mene i imati ‘six pack’. Ja sam sve što on želi biti – kaže Anthony Joshua.

Vlasnik WBA, IBF i WBO naslova često u svojim objavama na društvenim mrežama postavi fotografiju s treninga i čini se kako održava svoju formu.

A Kralj Cigana se donedavno hvalio kako pije 12 piva dnevno. Joshua smatra kako se WBC-ov prvak želi prikazati kako je izvan forme i da je to dio psihološkog rata.

– Nije istina da Fury dnevno popije 12 piva, jer zna kada bi to radio ne bi se mogao boriti protiv mene. To je dio njegovog plana, jer zna koliko je ta borba važna. To je ozbiljan ispit kojem on namjerno želi umanjiti važnost. Fury jako dobro zna što nas čeka – podvukao je Anthony Joshua.

Odgovori

Back to top button