Karate

Samobor je domaćin Prvenstva Hrvatske u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore

Ovog vikenda će se u Samoboru održati državno prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore. Ukupno je prijavljeno 308 natjecatelja iz 63 kluba. Prvenstvo Hrvatske u karateu će se zbog epidemioloških mjera održati bez gledatelja, ali natjecanje možete od 10 sati uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

– Zbog nedostatka natjecanja ovo će prvenstvo biti izborno. Naime, najbolji će izboriti nastup na Europskom prvenstvu koje će se u kolovozu održati u Tampereu. Nastup na europskoj smotri izborit će osam kadeta, devet juniora i deset mlađih seniora – kazao je Marc-Antonio Haberle, predsjednik Natjecateljske komisije.

Svi se tijekom natjecanja moraju pridržavati epidemioloških mjera, a u dvorani je obavezno nošenje zaštitne maske. U prostoru dvorane može biti najviše 50 natjecatelja i njihovih trenera, maksimalan broj ljudi u dvorani je 100. Ulazit će se u smjenama, a u pauzama će se cijeli prostor dezinficirati.

– Natjecanje smo složili tako da u smjenama imamo podjednak broj karataša kako ne bi imali velike pauza. Natjecanje u oba dana počinju u 10 i moraju biti gotova do 20 sati, ali mi ćemo pokušati još to skratiti – dodao je Marc-Antonio Haberle.

Domaćin prvenstva je KK Samobor.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button