Kick & Thai

Badr Hari nakon teškog poraza ne želi odustati i traži revanš

Poljak Arkadiusz Wrzosek je fantastičnim ‘high kickom’ pobijedio Badra Harija na subotnjoj Glory 78 priredbi u Rotterdamu na kojoj je slavio i najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat u okršaju protiv Tarika Khbabeza.

Wrzosek je do najveće pobjede u karijeri stigao nokautom u drugoj rundi.

Marokancu je to bila 124. borba i 17. poraz u karijeri.

Hari je u prvoj rundi dvaput rušio poljskog borca, a ponovno je to učinio i na početku druge runde.

U nastavku je Badr pokušao završiti borbu, a onda je uslijedio Arkadiuszov ‘high kick’ kojim je poslao slavnog Marokanca u nokdaun.

Badr Hari je posljednju pobjedu izborio u kolovozu 2015. prekidom protiv Ismaela Londta, a od onda je izgubio četiri meča (dvaput protiv Rica Verhoevena), a jedan meč je proglašen u ‘no contest’.

No 36-godišnji Marokanac po posljednjoj objavi na Instagramu ne misli samo tako odustati.

‘Svi smo razočarani. Rezultat nije dobar. Ne znam što možemo pozitivno izvući iz te borbe, ali moram reći da sam se osjećao snažno i spremno. Niti jedne sekunde nisam osjetio bolove, a onda se sudbina okrenula. Udarao sam kao Badr Hari, osjećao sam se ispunjeno’, otkriva Badr Hari u svojoj objavi, te nastavlja:

‘To je za mene veliko razočaranje, ali ohrabruje način na koji se sve dogodilo. Na pravom sam putu i neću stati dok ne očistim kategoriju. Prije svega želim revanšem. Želim zahvaliti na vašoj neizmjernoj potpori. Ponovno ću vas učiniti ponosnima, to vam obećavam’.

Odgovori

Back to top button