Kick & Thai

Alistair Overeem otkazao povratnički kickboxing meč i borbu protiv Rica Verhoevena

Legendarni borac Alistair Overeem nakon UFC-a karijeru je želio nastaviti u kickboxingu, no na svoj povratnički meč će malo pričekati.

Naime, bivši osvajač K-1 Grand Prixa i MMA legenda zbog ozljede je otkazao svoj nastup na Glory Collision 3 priredbi koja će se 23. listopada održati u Arnhemu.

Demolition Man trebao je nastupiti u glavnoj borbi protiv prvaka Rica Verhoevena.

Overeem je prvi put u karijeri otkazao borbu zbog ozljede.

‘Duboko žalim što mora otkazati borbu protiv Rica Verhoevena najavljenu za 23. listopada. Nikad nisam otkazao meč i vjerujte mi da je ovo bila teška odluka. Ozljedu vučem više od mjesec dana. Dva dana uoči nedavne konferencije za medije nisam mogao ni hodati.

Nakon nekih tretmana sam se osjećao mnogo bolje. Nisam želio odustati niti ovaj put. Vratio sam se u kamp na pripreme, ali se ozljeda pogoršala i nisam mogao odraditi cijeli trening. Treneri, medicinski tim i ja donijeli smo odluku.

Želio sam fanovima pružiti pravu predstavu i zabavu na visokoj razini, a da sam spreman 80 ili 90 posto ušao bi u borbu, ali ovako ne mogu. Sada sam negdje na 40 posto. Previše je toga u igri i u našem sportu su ozlijede prisutne. Vraćam se uskoro!’, poručio je Alistair Overeem u svojoj objavi na društvenim mrežama.

Odgovori

Back to top button