Karate

Balkansko prvenstvo u karateu iz Rijeke pratite na našem YouTube kanalu

Rijeka je od 26. do 28. studenog domaćin Prvenstva Balkana u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore U-21.

Natjecanje će se održati u Centru Zamet u organizaciji Hrvatskog karate saveza i Karate kluba TAD Rijeka, a prijenos sa šest borilišta možete uživo gledati na YouTube kanalu CroRing.

– To je prvi put da se u Rijeci održava Prvenstvo Balkana, koje je ujedno i kvalifikacijski turnir za mnoge zemlje za nastup na Europskom prvenstvu u veljači u Pragu. Na tom natjecanju sudjelovat će 800 natjecatelja iz 13 zemalja i sretni smo što smo nakon Croatia Opena još jednom domaćini jednog velikog međunarodnog turnira – rekao je Mišo Berak, predsjednik Karate kluba TAD Rijeka, piše Novi List.

Natjecanje će se zbog epidemijskih mjera održati bez gledatelja. U Hrvatskom karate savezu su posebno sretni i zadovoljni što su dobili dopuštenje organizirati prvenstvo.

– U ovo pandemijsko vrijeme uvijek je teško bilo što organizirati i zato ovim putem zahvaljujem Gradu Rijeci, riječkim klubovima i Karate savezu PGŽ-a što su nam velika podrška. Ovo je već peto veliko međunarodno natjecanje koje ove godine organiziramo u Hrvatskoj i stvarno smo u jednom dobrom ritmu, tako da su nam veliki događaji praktički postali i rutina – istaknuo je glavni tajnik HKS-a Luka Požgaj.

Natjecanje počinje u petak u 9 sati!

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button