Boks

VIDEO Pogledajte trening Jakea Paula kada je tek počeo boksati

Poznati youtuber Jake Paul sljedećeg vikenda boksa protiv Andersona Silve. Bivša Disneyeva zvijezda tek nekoliko godina trenira boks, no postao je vrlo popularan.

Iza sebe ima pet profesionalnih mečeva i isto toliko pobjeda. Na početku karijere je svladao kolegu AnEsonGiba, pa bivšeg NBA igrača Natea Robinsona, a onda je pobijedio i nekadašnjeg UFC-ovog borca Bena Askrena.

Onda su uslijedila dva okršaja protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Tyrona Woodleyja i u oba je pobijedio.

Posebno je bio impresivan posljednji nastup u prosincu prošle godine kada je Woodleyja svladao nokautom u šestoj rundi.

Paulov sljedeći protivnik je jedan od najvećih MMA boraca Anderson Silva.

Brazilska legenda se nakon karijere slobodne borbe vratio u svijet boksa, te je lani pobijedio bivšeg svjetskog prvaka Julija Cesara Chaveza Jr.-a, a potom je nokautom u prvoj rundi svladao i bivšeg kolegu Tita Ortiza.

YouTube zvijezda je ovih dana na svojim društvenim mrežama objavila video svojeg početka.

‘Ne mogu si pomoći da se ne nasmijem gledajući sebe na videu koji je snimljen kad sam počeo boksati prije tri i pol godine. Uskoro se borim protiv jednog od najvećih boraca. Nezamislivo postane moguće ako usmjerite vaš um, tijelo i dušu k tome’, napisao je Jake Paul i dodao:

‘Trebate neograničenu vjeru u sebe, debelu kožu i morate poput mule postati opsjednutim napornim radom. Zanemarite kritike i momke na kauču koji vam govore što nisu uspjeli ostvariti. Od ovog videa pa sve do meča s jednim od najboljih udarača u povijesti borilačkih sportova. Govorili su da je to nemoguće, ali dokazao sam da je moguće’.

Odgovori

Back to top button